Ea e Lara Croft de România. Olimpia Melinte învață kickboxing. "Nu vreau să fiu cea bătută, ci cea care bate!"


Frumoasă și atrăgătoare, inteligentă și duplicitară. Olimpia Melinte  se bucură de un succes imens cu rolul principal feminin în primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, „VLAD”.


Frumoasa actriță care face furori în "Vlad", Olimpia Melinte, se transformă într-o femeie periculoasă și în viața de zi cu zi.  Ia lecții de kickboxing. Asta după ce în copilărie a făcut gimnastică, dans, tenis și scrimă. 

"De la gimnastică am trecut la dans sportiv,  de la dans sportiv am zis că nu mai vreau, că e prea de fete. Apoi am trecut la tenis, dar nu m-a încântat prea mult, așa că am renunțat la tenis și m-am apucat de scrimă.  La  kickboxing am ajuns după ce m-am plictisit de tras de fiare sau împins sau alergat. Voiam ceva mai activ.", i-a declarat ea Oanei Cuzino, în emisiunea Ce se întâmplă doctore

 

Care este motivul pentru care s-a apucat de kickboxing?

"Vreau să învăț cum să țin pumnul pt că mi-ar plăcea f mult la un moment dat să joc și eu într-un film cu bătăi, de acțiune și să nu fiu cea bătută, ci cea care bate!", a mărturisit simpatica actriță, care este mama unui băiețel de 4 ani.

"La început aveam mâinile pline cu tot felul de semne si ma întreba Sasha, fiul meu,  ce am pătit. Spunea că vrea și el să vină la sală, dar i-am zis să mai aștepte, să crească.", a declarat Olimpia Melinte.

related posts

Modifică setările cookies