Ea e modelul care gătește doar în...șorț! Și atât! Credeți că ar putea deveni Chef?


În mai puțin de 2 ani, frumoasa Ruby a devenit vedetă a youtube-ului și s-a îmbogățit.


Brioșe, projituri cu dovleac sau compot de afine, toate sunt mai gustoase când Ruby le gătește..goală. Sau aproape goală, pentru că poartă, de cele mai multe ori, un șorț de bucătărie. 
 
Fost fotomodel, Ruby are 39 de ani, s-a născut  în Kansas, SUA, a absolvit Universitatea Baker, dar a fost atrasă de o carieră ca model.

 

După ce a renunțat să mai pozeze, a lansat un canal pe YouTube unde are 467.000 de abonaţi şi aproape  100 de milioane de vizualizări.
 
Și pe contul ei de Instagram, Ruby are aproape 20 de mii de urmăritori, iar numărul lor crește pe zi ce trece. Că doar rețetele lui Ruby sunt gustoase!
 

Mai mult de atât, potrivit Daily Mail, Ruby are un cont și pe Patreon, un site care îți permite să încarci conținut pentru care poți cere bani pentru a fi vizzualizat. Fiecare rețetă sexy a lui Ruby costă aproximativ 3 dolari, iar Ruby are deja peste 200 de subscriberi care o plătesc pentru a vizualiza fiecare video pe care îl încarcă.

Fostul model postează des și video-uri în care face sport sau yoga foarte sumar îmbrăcată, pentru a promova o viață sănătoasă și...lipsită de inhibiții.

 

În GALERIA FOTO de mai jos vezi mai multe poze cu RUBY

FOTO: INSTAGRAM RUBYSDIARY

related posts

Modifică setările cookies