Ea este femeia care a renunțat la hainele moderne în favoarea celor de epocă. Motivul pentru care poartă ținute ca în secolul al XIX-lea


Adidașii, blugii sau tricourile sunt istorie pentru o ucraineancă în vârstă de 29 de ani. De 12 ani, Mila Povoroznyuk poartă, în fiecare zi, rochii și costume de epocă. 


Mai exact, tânăra este pasionată de vestimentaţia care se purta în secolul al XIX-lea, iar în prezent garderoba ei include peste 100 de costume. Pe contul său de Instagram, Mila postează filmulețe în care se îmbracă, oferind explicații despre fiecare piesă. 

Mila a decis să-și croiască singură hainele, iar accesoriile le cumpără de la târgurile vintage. 

 

Mi-am descoperit pasiunea pentru lucrurile vechi în copilărie. Mă fascinau toate lucrurile depozitate prin poduri sau în cufere. Din primele mele câștiguri am început să investesc în haine de epocă”, a spus tânăra într-un interviu. Ea nu s-a oprit doar aici, ci a mers la facultate pentru a studia cultura civilizației ucrainene, alegând ca specializare studiul vestimentației pentru femei. 

Chiar dacă unii le consideră prea sofisticate sau excentrice, Mila spune că ținutele ei sunt comode și, în plus, subliniază eleganța unei femei: ”Pentru mine, acest lucru nu este un fel de capriciu, nu încerc să atrag atenția asupra mea. Pur și simplu, așa mă simt confortabil, spune Mila. - Chiar și la nunta mea, rochia și paltonul au fost în stil retro, în schimb soțul a purtat haine obișnuite. Soțul meu, familia și prietenii, toți poartă lucruri obișnuite, dar când văd vreo piesă nouă pe care o îmbrac eu sunt uluiți și spun: O, da, ce frumusețe! (vezi galeria foto)

 

Sursă foto: Instagram your_sunny_flowers

Vezi și: Tzanca Uraganu a ajuns vegetarian! - Trending Review cu Daragiu - episodul 50

related posts

Modifică setările cookies