Ea este femeia cu cea mai lungă barbă din lume! Erin Honeycutt a intrat în Cartea Recordurilor FOTO


Erin Honeycutt are 38 de ani și a intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de femeia cu cea mai lungă barbă din lume.


După ce a renunțat la obiceiul de a se bărbieri de 3 ori pe zi, femeia de 38 de ani a reușit să își crească barba atât de mult încât a ajuns să măsoare nu mai puțin de 30 de centimetri. Conform The Guardian, Erin Honeycutt suferă de sindromul ovarian polichistic, care îi provoacă un dezechilibru hormonal și care duce la creșterea necontrolată a părului.

Aceasta a obținut titlul de femeia cu cea mai lungă barbă din lume, fără să fi luat vreodată suplimente sau hormoni de orice fel.

Erin Honeycutt a început să observe că îi crește păr pe față încă de la vârsta de 13 ani, iar de atunci s-a bărbierit în fiecare zi, câteodată și de trei ori: „Probabil că mă bărbieream de cel puţin trei ori pe zi”. La acest obicei a renunțat după ce soția sa, Jen, a îndemnat-o să își lase barba să crească.

Sindromul ovarului polichistic nu a fost, din păcate, singura afecțiune cu care s-a confruntat Erin. A rămas cu jumătatea inferioară a piciorului amputată în urma infecției cu o bacterie și a suferit şi un accident vascular cerebral declanşat de hipertensiune arterială.

Sursă foto: guinnessworldrecords.com

related posts

Modifică setările cookies