Ea este femeia cu chip de Barbie, care spune că n-a apelat la operații estetice. Cum arăta în copilărie


Mariyan este o tânără de 23 de ani, care a cucerit Instagramul cu chipul ei de păpușă. Puțini cred că fotografiile reflectă frumusețea ei naturală, chiar dacă modelul n-a confirmat niciodată că a apelat la operații plastice. 

Tag-uri: #Instagram #model

Mariyan Pashayeva s-a născut în Mahachkala, capitala republicii autonome Daghestan din Federația Rusă, într-o familie musulmană. Cei care o cunosc spun că Mariyan s-a distins încă din copilărie cu o frumusețe angelică. Urmăritorii mai cârcotași i-au analizat însă poza din copilărie, postată de aceasta pe Instagram, spunând că fata a apelat cu siguranță la rinoplastie. 

La 16 ani, Mariyan a plecat din orașul natal, dorindu-și o carieră în modelling. Tânăra s-a mutat la Moscova, unde a fost imediat remarcată de fotografi, dar și de unii producători, care i-au propus să apară în videoclipurile unor artiști celebri. Singura modificare vizibilă pe care a făcut-o tânăra a fost să-și vopsească părul blond. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariyan (@marii212121)

În prezent, Mariyan se bucură de o popularitate foarte mare în Rusia, fiind considerată una dintre cele mai frumoase modele din țară. Mulți o compară cu păpușa Barbie sau cu Angelina Jolie. Deși mulți sunt sceptici în privința trăsăturilor ei naturale, femeia spune că a moștenit frumusețea de la părinți. (vezi în galeria foto cum arată mama ei)

Iată cum arată tânăra nemachiată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariyan (@marii212121)

Sursă foto: Instagram marii212121

Vezi și: 

FULLSCREEN
Ea este femeia cu chip de Barbie, care spune că n-a apelat la operații estetice. Cum arăta în copilărie
  • /

related posts

Modifică setările cookies