Ea este miresa care aproape a fost spulberată în timp de făcea pozele de nuntă de explozia din Beirut. Povestea ei te va face să lăcrimezi


Imaginile cu o mireasă care a fost spulberată de suflul exploziei din Beirut în timp ce făcea pozele de nuntă fac înconjurul internetului pentru că au surprins exact dezastrul care s-a produs în capitala Libanului.


Tânăra și soțul ei au revenit în fața hotelului în care trebuiau să-ți petreacă noaptea nunții, dar totul este acum o ruină. Femeia în vârstă de 29 de ani a spus ce a simțit în acele momente: "M-am pregătit pentru marea zi timp de două săptămâni. Eram fericită ca orice altă fată, mă căsătoream. Mă gândeam că părinții o să se bucure că o să mă vadă în rochie albă, că o să arăt ca o prințesă și toate cele, eram foarte fericită ca orice altă fată. Despre ce s-a întâmplat în timpul exploziei, nu am cuvinte să explic. Mă simțeam tristă. Vă spun sincer, zâmbetul pe care îl vedeți acum nu exista cu o zi înainte. Eram șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, că o să mor. Soțul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim, că trebuie să continuăm."

Soțul fetei a spus că au început mai apoi să se plimbe și că nimic din ceea ce știau nu mai exista practic. Era totul foarte trist: "Nu pot să descriu distrugerile și sunetul exploziei. Suntem încă în stare de șoc. Nu am auzit în viața mea ceva similar cu sunetul acestei explozii".

Israa Seblani spune cu că mereu a încerca să devină o persoană famoasă și că filmarea cu ea, care acum este în întreaga presă pentru că a surprins cel mai bine momentul exploziei din Beirut, a făcut-o cunoscută în întreaga lume: "Vreau să fiu sinceră și să spun că sunt fericită. M-a ajutat".

O explozie masivă a zguduit orașul Beirut, capitala Libanului, marți. Cel puțin 100 de oameni au murit și 4.000 au fost răniți. Libanul a decretat trei zile de doliu național începând de miercuri.

Sursă foto: Twitter

related posts

Modifică setările cookies