Ea este poloneza fără inhibiții care le dă palpitații bărbaților. „Cât curaj îți trebuie să pozezi așa”


Julia Pietruszynska este model și make-up artist cunoscut în Polonia. Tânăra a adunat o comunitate impresionantă de urmăritori pe Instagram, care sunt atenți la fiecare postare. Poloneza le dă palpitații bărbaților cu poze extrem de provocatoare. 


A fost model pentru branduri de lenjerie intimă, dar își câștigă existența lucrând ca make-up artist și influencer de modă. Julia Pietruszynska știe cum să se facă remarcată. Poloneza este o adevărată bombă sexy și se mândrește cu formele ei naturale. 

Imaginile în care Julia pozează în costum de baie și în ținute provocatoare adună sute de reacții de apreciere pe Instagram. Recent, modelul a postat o serie de fotografii de la ședință foto, unde apare nud, iar unii urmăritori au răbufnit. 

„Cât curaj îți trebuie să pozezi așa”, „Nu înțeleg de ce Instagram permite un asemenea conținut”, „Nu știu de ce oamenii vor să arate totul și să împărtășească totul prin intermediul rețelelor sociale”, sunt doar câteva comentarii critice. (Vezi fotografia completă în galeria foto de mai jos)

Tânăra nu s-a simțit deloc deranjată de comentariile răutăcioase, consderând că un model adevărat trebuie să aibă curajul să-și expună corpul nud, măcar odată în carieră: 

„A fost una dintre primele mele ședințe care mi-a dat aripi, pentru că am primit cuvintele de încurajare de care aveam nevoie. Au fost ca o forță motrice în viața mea. Să cred că pot. Uneori, un cuvânt rostit la momentul potrivit este capabil să schimbe percepția de sine a cuiva sau să dea cuiva aripi, fără de care n-ar fi putut zbura atât de departe sau pur și simplu să te facă să zâmbești”, a scris Julia Pietruszynska în dreptul unei fotografii. 

Sursă foto: Instagram/ julia.pietruszynska

Vezi și: Haihui în 2, înconjurul pământului în 152 de zile

 

  • Ea este poloneza fără inhibiții care le dă palpitații bărbaților. „Cât curaj îți trebuie să pozezi așa”

related posts

Modifică setările cookies