Ea este una dintre cele mai frumoase cântărețe, dar puțini știu cum arată mama Ritei Ora


Aflată în vacanță in Malibu alături de mama sa, cântăreața Rita Ora a impresionat cu silueta sa perfectă. Nici mama sa nu a fost mai prejos. La 55 de ani, mama artistei arată spectaculos.


Rita Ora se bucură la cei 28 de ani de o frumoasă carieră în industria muzicală și de aprecierile a milioane de fani pe Instagram.

Artista și mama sa s-au bucurat de soare și de privirele tuturor în vacanța pe care au petrecut-o în Malibu.

Rita și Vera au pozat în cele mai incendiare ipostaze, mama artistei fiind dovada vie a faptului că și la 55 ani poți arăta incredibil de sexy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Ora (@veraora) on

Rita a ales un costum de baie îndrăzneț marca Gucci de culoare curcubeului cu o singură bretea și cu spatele gol, ce-i lăsa la vedere tatuajele de pe spate. Nici mama artistei nu s-a lăsat mai prejos, aceasta optând pentru un costum de culoare portocalie, ce îi punea în evidență talia de viespe.

Vera a spus că nu este un fan al ținutei fiicei sale, de aceea a imortalizat momentul printr-o captură postată pe Instagramul său. "Wow ce priveliște minunată a oceanului. De asemenea, ca și mamă mă tot gândesc: poate reveni stilul costumelor de baie din anii 50 înapoi, vă rog ?" a scris ca și descriere mama Ritei. Vera a mai explicat că pentru a evita discuțiile în materie de îmbrăcăminte ce apar între părinți și copii, situația trebuie tratată cu calm, apelând la sfaturi prietenești. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Ora (@veraora) on

Sursa Foto Getty, Instagram

Vezi și Profil de Celebritate - Kylie Jenner aduce procesul de protecție a drepturilor de autor pentru cosmeticele sale în California

 

FULLSCREEN
Este una dintre cele mai frumoase cântărețe, dar puțini știu cum arată mama Ritei Ora
  • /

related posts