Ea l-a înșelat, ea l-a părăsit. Katie Price i-a dat papucii iubitului ei printr-un SMS


Excentrica Katie Price a comis-o din nou. Starleta britanică s-a despărțit de iubitul ei la scurt timp după ce acesta a surprins-o înșelându-l cu un alt bărbat, mai tânăr decât el.


Katie Price și-a găsit un nou partener de distracție, pe care l-a luat cu ea, în secret, într-o vacanță în Turcia. Partenerul ei de viață, care e și antrenorul ei personal, a aflat și a intrat în pământ de rușine, mai ales că nu e prima dată când suferă o asemenea decepție. 

The Sun scrie că Price l-a mai înșelat o dată pe Kris Boyson cu un om de afaceri. Se întâmpa anul trecut, când Katie Price era la pământ cu banii și cu psihicul. S-a întors la iubitul ei, care a iertat-o.

Katie Price, incognito în Turcia

La începutul lunii august, Katie Price și-a operat sânii și fața la o clinică de înfrumusețare din Turcia. Atunci s-a dus cu iubitul ei, de care părea încă foarte atașată.

Citește și: Cum arată Katie Price după cea de-a 17-a operație estetică. „În tinerețe arătam ca o rață”

Vezi mai multe poze cu noul look de coșmar al lui Katie Price în GALERIA FOTO!

Însă, la sfârșitul acestei luni, vedeta s-a dus iar în Turcia, unde s-a și distrat pe cinste alături de noua cucerire. Conform The Sun, Katie Price și-a vopsit părul pentru a nu fi recunoscută alături de bărbatul pe care l-a cunoscut pe Instagram.

Însă, imagini cu ea și noul iubit au apărut în presa din Marea Britanie, iar Katie Price nu a mai putut nega evidența. Și, pentru a pune și mai multă sare pe rană, Katie i-a dat papucii lui Kris printr-un SMS. În urmă cu doar o lună, cei doi anunțaseră că s-au logodit. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Instagram

related posts

Modifică setările cookies