Ea l-a înșelat, el a iertat-o! Un dansator român din UK, prins într-un scandal sexual de proporții


Marius Iepure (37 de ani) e un dansator profesionist născut în România, dar care trăiește în Marea Britanie alături de soția sa, Oti Mabuse. La rândul ei o dansatoare de top, aceasta a avut o aventură extraconjugală gustată din plin de presa tabloidă britanică.

Tag-uri: #inselata #dansator

Scandalul sexual s-a iscat săptămâna trecută, atunci când partenera de viață a lui Marius a fost fotografiată la ore târzii din noapte alături de un alt bărbat. Este vorba despre Kelvin Fletcher, un actor și șofer de curse englez cu care Oti Mabuse a câștigat recent un show de televiziune produs de BBC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is been a dream come true..: thank you thank you thank you @kelvin_fletcher for being an absolute rockstar and making me a the happiest girl on this planet. Secondly to everyone at home who voted words cannot describe how grateful we both are and fully appreciate what it means to know you have the nation behind you and lastly to my @bbcstrictly family for an incredible season that means everyone the professional dancers, presenters, props, lighting, sound, special effects and most importantly production ❤️????❤️ what a year 2019 has been ????❤️???? #strictlychampions #teamfloti

A post shared by Oti Mabuse (@otimabuse) on

Imaginile compromițătoare apărute în mass-media au făcut-o pe soția lui Kelvin Fletcher, actrița Eliza Marsland, să reacționeze imediat. Astfel, înșelată de bărbatul cu care are și doi copii, ea a apărut în public fără verighetă și i-a dat „unfollow” pe rețelele de socializare, semn că nu e dispusă să depășească prea repede acest moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2019 was a blessing for me and my Family! ???? can’t wait for 2020 ???? big new Projects are ON????????

A post shared by Marius iepure (@mariusiepure) on

Ei bine, reacția nu a fost aceeași de partea cealaltă, în familia românului Marius. La câteva zile după ce soția sa Oti Mabuse a călcat strâmb, cei doi au fost surprinși împreună, surăzători, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai mult, verighetele erau la locul lor, în contrast cu „furtuna” apărută în căsnicia lui Fletcher.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iubire ???? Iepure

A post shared by Oti Mabuse (@otimabuse) on

Oti Mabuse are 29 de ani, e de origine sud-africană și e o dansatoare cu numeroase rezultate pe plan internațional, având la activ și o sumedenie de prezențe în spectacole de televiziune. Oti și Marius s-au cunoscut în Germania, în timpul unei competiții de dans și s-au căsătorit în 2014. Deocamdată nu au copii, chiar dacă în declarațiile antrerioare ambii au precizat că se gândesc la acest lucru. 

related posts