Ea miliardară, el fost electrician. Relația care îi intrigă pe toți. Cum arată bărbatul acestei femei


Petra Ecclestone în vârstă de 31 de ani este una dintre cele două fiice ale  miliardarului Bernie Ecclestone (89 de ani), fost director executiv în Formula 1, iar de această dată a atras atenția presei pentru relația de dragostea pe care o trăiește alături de un bărbat simplu.


Aceasta a divorțat în anul 2017 de James Stunt, un celebru om de afaceri, iar acum trăiește o poveste de dragoste neconvențională alături de Sam Palmer, fost electrician și dealer de mașini.

Diferența de statut social este cea care intrigă pe toată lumea, potrivit presei britanice.  Petra Ecclestone este una dintre moștenitoarele averii uriașe a tatălui ei, estimată de Forbes, în 2020, la 3,1 miliarde de dolari.

Pe durata pandemiei, Petra și Sam au locuit în Croația, dar acum sunt în Los Angeles. 

Citește și: Surorile Ecclestone, mame ieșite din comun: una crește singură trei copii, alta își alăptează fiica de patru ani

Petra Ecclestone (31 de ani) este model și designer vestimentar. În ciuda vârstei, fiica cea mica a lui Bernie Ecclestone are la activ un divorț răsunător și trei copii cu fostul partener de viață. Petra s-a căsătorit în august 2011 cu omul de afaceri James Stunt. Cei doi au împreună o fată de șapte ani – Lavinia – și doi băieți gemeni, în vârstă de cinci ani – James Robert Frederick și Andrew Kulbir. În 2017 au divorțat cu scandal, însă au ajuns la o înțelegere referitoare la împărțirea averii de miliarde de dolari.

related posts

Modifică setările cookies