Ed Sheeran s-a căsătorit deja în secret? Aleasa inimii lui este o fostă colegă de liceu, de care a fost îndrăgostit în adolescență


Ed Sheeran  orbește despre dragoste în  mai toate piesele lui,  dar există un subiect pe care nu-l spune cu voce tare despre: căsătoria.

Tag-uri:

Sheeran și logodnica lui, Cherry Seaborn, s-au logodit anul trecut, în decembrie și au  făcut anunțul pe Instagram, îmn ianuarie. "Ne-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt și încântate.", spunea atunci artistul.

În februarie, cântărețul a fost văzută purtând un inel pe mâna stângă: "Nu sunt căsătorit", a spus el pe covorul roșu la Premiile BRIT 2018. El a clarificat de ce a purtat bijuteria: "Nu înțeșeg de ce bărbații nu pot purta  inele de logodnă, este același angajament în orice fel. Cherry mi-a făcut-o din argilă și argint. ", a declarat acesta.

 

Recent, în timpul unui interviu, Sheeran a fost întrebat dacă mai are vești despre ceremonie.  El a ridicat din umeri și apoi și-a arătat mâna stângă, arătând spre verighetă "Niciodata nu fac nimic prea public", a spus cîntărețul.

Sheeran a avut aceeași reacție și în timpul interviului său Entertainment Tonight cu Keltie Knight. Din nou,a ridicat din umeri, când Knight a făcut referire la căsătoria sa secretă. Mai mult,  în timpul unei sesiuni Q & A de pe Instagram, când un fan a întrebat: "Când este nunta?" Sheeran a răspuns: "Poate că s-a întâmplat deja."

 "N-am fost niciodată mai fericit, nu am fost niciodată mai confortabil, nu am fost niciodată mai inspirat. ", declara artistul. 

Potrivit cunoscuților celor doi, Ed era îndrăgostit de Cherry dintotdeauna, chiar dacă în adolescență ea avea alt iubit. Purtați de viață, ei au luat-o pe cai separate. Ea a studiat biologia moleculară și a reprezentat Anglia în echipa națională de hockey Under 21. Acum lucrează că și evaluator de risc la o firma prestigioasă. 

 

FULLSCREEN
Ed Sheeran s-a căsătorit deja în secret? Aleasa inimii lui este o fostă colegă de liceu, de care a fost îndrăgostit în adolescență
  • /


related posts