Edith Gonzalez s-a tuns din nou scurt, la 1 an dupa ce a anuțat că a învins cancerul


Cunoscută actriță din telenovelele “Inima Sălbatică” și “Salome” anunța în urmă cu 1 an că reușit să învingă problemele de sanatata și s-a vindecat de cancer.


Imediat după ce a terminat ședințele de chimioterapie, Edith și-a lăsat din nou părul să crească și nu l-a mai vopsit o perioadă. 

Frumoasă actrița de origine mexicană a fost diagnosticată în 2016 cu cancer de col uterin în faza terminală. 

Cu toate acestea, nu s-a dat niciodată bătută și a luptat cu stil împotriva cumplitei boli. Indiferent de cât de greu i-a fost, Edith nu a lăsat niciodată să se vadă asta. Ba mai mult, a continuat să emane bucurie chiar și atunci când a rămas fără par, în urma chimioterapiei.

 

Citește și: Edith Gonzalez, mărturisiri dureroase din lupta cu cancerul: "Când a aflat că sunt bolnavă, fiica mea a dormit numai la picioarele patului meu!"

Actrița în vârstă de 54 de ani obișnuiește să posteze pe rețelele ei de socializare fotografii de street style cu cele mai moderne ținute, că o adevărată fashionista, și nu a renunțat la acest obicei nici în timpul tratamentului.

După ce s-a bucurat o perioadă de  șuvițele cărunte, Edith și-a aranjat părul într-un bob lung și s-a vopsit blond. 

Recent, actrița și-a uimit fanii cu un look nou. S-a tuns din nou foarte scurt, iar asta a stârnit un val de îngrijorare în rândul fanilor care se tem ca boala lui Edith ar fi revenit. 

 

Hola!!!! Friday mood ????#smile ????????

O postare distribuită de Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) pe

 

Actrița nu a  făcut nicio precizare, însă le-a dat fanilor o altă veste bună. Familia ei s-a mărit. Ea a postat pe Instagram o fotografie în care apare îmbrățișând un cățeluș. ”A ajuns. E aici! Noul membru al familiei Lazo-Gonzales. Oreo are un frăţior de acum”, a cris frumoasa actriță. 

 

Vezi  ai josun material cu Geta State, poveste impresionantă de viață! A reușit să invingă cancerul de col uterin și a devenit mamă pentru a doua oară

 

related posts