Topul “celor mai sexy prinți din lume”, întocmit de cititorii revistei People. Cine ocupă primul loc


Prințul Harry a primit o nouă distincție! După ce în 2019 a fost desemnat “cel mai sexy tătic din lume”, anul acesta cititorii revistei People l-au plasat pe prima poziție în topul “celor mai sexy membri ai unei familii regale”. Meghan Markle trebuie să fie tare mândră!


Harry i-a „suflat” locul întâi chiar fratelui său, William! Se pare că băieții prințesei Diana au multe admiratoare printre cititoarele revistei People. Prințul Harry (36 de ani) este căsătorit cu Meghan Markle și au împreună un băiețel. Acesta a anunțat la începutul anului că renunță la privilegiile regale și s-a mutat cu soția sa peste Ocean. 

Pe locul doi în preferințele publicului se află Ducele de Cambridge, fratele lui Harry. Fiul cel mare al Prințesei Diana este căsătorit cu Kate Middleton și are trei comori acasă: George (7 ani), Charlotte (5 ani) și Louis (2 ani). William (38 de ani) este al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după tatăl său, Prințul Charles.

Topul este completat de prinții: Carl Philip al Suediei (41 de ani), Felix al Luxemburgului (36 de ani) și Mateen al Brunei (29 de ani).  

Prințul Carl Philip al Suediei

Prințul Carl Philip al Suediei este căsătorit cu fostul fotomodel Sofia Hellqvist și este al patrulea în linia succesorală la tron. Cuplu are doi băieți: Alexander și Gabriel.

Prințul Felix al Luxemburgului

Prințul Felix al Luxemburgului vorbește șapte limbi străine și este căsătorit cu savanta Claire Lademacher. Este al doilea pe linia de succesiune la tronul Luxemburgului, potrivit Daily Mail.

Prințul Mateen al Brunei

Abdul Mateen al Brunei este cel tânăr, dar și cel mai musculos prinț, din topul întocmit de cititorii revistei People. Mateen are 29 de ani și este foarte popular pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

Tânărul are peste 2 milioane de fani pe Instagram, acolo unde postează fotografii de la plajă sau din sala de forță. Averea tatălui său este estimată la 20 de miliarde de dolari, ceea ce îl face pe tânărul Mateen unul dintre cei mai bogați prinți din lume. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram tmski

Vezi și VIDEO: Dani Mocanu a fost acuzat că a maltratat un leu - Trending Review cu Daragiu - episodul 48

 

related posts

Modifică setările cookies