Elle Brooke (39 de ani) a pus pe jar presa tabloidă din Regat după o promisiune fără perdea făcută unui fotbalist al echipei Sheffield United


Vedetă de prim rang în filmele pentru adulţi, britanica Elle Brooke (39 de ani) a pus pe jar presa tabloidă din Regat după o promisiune fără perdea făcută unui fotbalist al echipei Sheffield United.


Totul s-a petrecut vineri seară, după ce scoţianul Oliver McBurnie a marcat golul victoriei în meciul cu West Ham din campionatul Angliei. Jucătorul de 23 de ani şi-a împărtăşit bucuria pe Twitter, cu un mesaj aparent banal: ,,3 puncte şi un gol...fără îndoială, mă voi bucura de weekend” (într-o traducere aproximativă).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nvm me. Just eating a banana x

A post shared by Elle Brooke UK (@ellebrookeuk) on

A fost momentul în care în peisaj a apărut focoasa Elle Brooke, una dintre actriţele de top în industria filmelor pornografice din Marea Britanie. „Toţi ştim că te vei bucura”, a răspuns blonda la postarea lui McBurnie, care i-a întors un sărut virtual, semn că între cei doi e mai mult decât o simplă amiciţie.

De altfel, într-o altă postare adresată fotbalistului, Elle şi-a deconspirat în totalitate planurile de weekend. ,,Ca şi cum nu eram destul de excitată...Privind scorul a fost prea mult, mi-am pierdut capul”, a scris englezoaica după reuşita din teren a favoritului ei. Nu e prima dată când Elle Brooke interacţionează pe Twitter cu McBurnie, în trecut ea cerându-i jucătorului un tricou cu semnătură.

related posts

Modifică setările cookies