El e un “gigant” de peste 2 metri, iar ea o minionă care de abia depășește 1,55 m. Cuplul atipic care face senzație pe TikTok


Ashlyn Bischoff este o tânără care a devenit faimoasă pe TikTok prin prisma relației sale amoroase. Ce îi fascinează pe tiktokeri este diferența uriașă de înălțime dintre Ashlyn și iubitul ei.

Tag-uri:

Ea este o minionă de 1,57 m, iar el un adevărat “gigant”, care ajunge până la 2,05 m. Cei doi creează content amuzant pentru site-ul de socializare, unde râd pe seama diferenței de înălțime dintre ei.

 

@ashlyn_bischoff felt sza on this one???????? #bigboys #heightdifference #couple ♬ have of yall not even big chile - ????

Astfel, au creat scenete în care se ceartă, fac curat sau pur și simplu stau unul lângă celalalt pentru a scoate și mai tare în evidență această diferență uriașă de înălțime. Unul dintre clipurile lor a ajuns la aproape 30 de milioane de vizualizări.

 

@ashlyn_bischoff Who needs a ladder when you have a boyfriend that is 6’9? #couples #heightdifference #tallguys #cleaning #funny ♬ Funny Song - Cavendish Music

“Oau, un gigant tandru și prințesa lui!”

“Sunteți adorabili împreună!”

“Ce diferență drăguță de înălțime”, au comentat tikokerii.

 


related posts

Modifică setările cookies