El e unul dintre cei mai chipeși actori din România în acest moment. Cum arată soția lui Adrian Nartea, actorul din serialul VLAD


Adrian Nartea, din serialul VLAD, și-a adus soția în platou la Vorbește lumea pentru a dezvălui care sunt planurile lor de sărbători.


Actorul din serialul VLAD, care va fi lansat la PRO TV la începutul anului viitor, are o familie superbă, pe care a prezentat-o în platoul emisiunii Vorbește lumea. Adrian Nartea va petrece Crăciunul la Suceava, împreună cu fiica sa și cu familia soției lui. Dacă multă lume îl cunoaște deja pe Adi datorită aparițiilor sale televizate din ultimii ani, publicul din România știe mai puține lucruri despre soția sa, fostul manechin Alina Ferinceac.

Cei doi și-au unit destinele în august 2014, la Brașov, orașul natal al actorului. Un an mai târziu, au anunțat venirea pe lume a fiicei lor, Mara, care este cea mai mare bucurie a lor. În vârstă de trei ani, Mara nu a avut bonă sau bunicii în preajmă, ci a fost crescută exclusiv de părinții ei. 

Adrian Nartea (36 de ani) și Alina Ferinceac (32 de ani) s-au cunoscut în 2010 în timpul unei ședințe foto care a avut loc în Tunisia. Pe atunci, Adi activa și el în modeling, iar Alina era stabilită la Milano. După ședința foto, cei doi au făcut schimb de informații de contact, iar de acolo povestea lor s-a scris în mod natural.

În prezent, Alina lucrează cu fotomodele din România, fiind specializată în make-up. 

De Crăciun, cei doi vor merge la Suceava, la părinții Alinei, unde cu toții îl așteaptă pe Moș Crăciun. „Am făcut aseară scrisoarea, astăzi urmează să o punem la poștă și tati e cel mai pretențios din toată lista aceea”, a dezvăluit Alina Nartea Ferinceac. 

Citește și: Olimpia Melinte, despre rolul din superproducția VLAD: „Eliza este mărul discordiei din serial”

Vezi mai jos ce vor toți membrii familiei Nartea de Crăciun!

 

A acceptat provocarea VLAD

Adrian Nartea a avut un an 2018 extrem de încărcat, iar marea provocare a sa a fost serialul VLAD, în care joacă un rol central. 

„Experiența a fost copleșitoare, dar în sensul frumos. Pe lângă faptul că e un rol complex, unde trebuie să te duci dintr-o parte în alta și să fii concentrat, echipa este una extraordinară. Oamenii sunt extraordinari, deja avem cinci luni de filmare și suntem încă bine cu toții”, a spus Nartea la Vorbește lumea.

În primul serialul românesc realizat la standarde cinematografice, Vlad este un fost condamnat pe nedrept care, după ce obține o nouă șansă în viață, se întoarce în lumea bună a Bucureștiului, pentru a se răzbuna pe cei care l-au trădat și din cauza cărora a ajuns la închisoare. Este vorba despre cei mai buni prieteni ai lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). Printre acoliții lui Ștefan se numără și Tibor, interpretat de George Piștereanu.

Adi Nartea i-a dezvăluit reporterului PRO TV Cătălina Oprea câteva trăsături ale personajului său, Vlad: „El e băiatul ăla iubitor, atent și cumva galant la suflet... apoi devine băiatul acela răzbunător. E un personaj complex, din care am multe de învățat. Pentru că el a început de jos, alături de niște prieteni foarte buni, alături de iubirea vieții lui, și lucrurile la un moment dat au luat o întorsătură, obligat-forțat, într-o altă parte”. Interviul complet mai jos.

related posts

Modifică setările cookies