El este "Moartea din Carpați", iar ea este este frumoasa lui. Cum arată soția discretă a lui Cătălin Moroșanu


Cătălin Moroșanu și soția sa formeză unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi din țară și, deși el este mai mereu în lumina reflectoarelor, Georgiana este extrem de discretă, dar mereu lângă bărbatul pe care îl iubește.


"Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi. Ne cunoaştem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin şi împărţeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe soţia mea. Mi-a daruit o fetită, o cheamă Natalia. Ştia care e plata, lipseam de acasă. Multe sacrificii, dar am  mers mai departe. Am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul şi aşa reuşim să fim o familie", a povestit Cătălin Moroșanu.
 
 
Deși în trecut s-a vorbit despre un posibil divorț între cei doi, luptătorul a declarat că nu există nici vorbă despre așa ceva și că este extrem de norocos că are o asemenea femeie alături de mai bine de 17 ani.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#family

A post shared by Cătălin Moroșanu (@catalin_morosanu_official) on


PDT

 

Recent, Cătălin Moroșanu a intrat în atenția presei după ce s-a implicat în povestea lui Sergiu Ciobotariu, bărbatul care a devenit viral pe internet și a emoționat pe toată lumea. După ce a explicat că a mers călare la maternitate în plină pandemie de coronaviorus fiindcă nu a avut bani pentru un alt mijloc de transport și pentru că voia să îi ducă soției sale ceva de mâncare, băiatul a spus că a început construcția unei camere, pentru a locui în condiții decente alături de familia sa.

Fiindcă muncește cu ziua și lucrările la camera sa ar fi durat destul de mult, luptătorul Cătălin Moroșanu a promis că îi va face rost de o casă în care să locuiască alături de soția sa și de cei trei copii. Moroșanu s-a ținut de promisiune, iar Sergiu s-a mutat în noua casă, alături de familia sa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sergiu și familia lui sunt gata să înceapă o viață nouă. Nu a cerut niciodată ajutorul și a muncit pentru fiecare leuț, însă lecția de iubire și umanitate pe care Sergiu ne-a oferit-o este dovada supremă că merită să fie sprijinit pentru a a le oferi un viitor copiilor lui. De astăzi, Sergiu are un cont bancar al lui prin care poate fi ajutat. Voi avea grijă ca bănuții să fie chibzuiți și să îl ajute în împlinirea visului. Acela de a avea o casă. De asemenea, toți cei care vreți să trimiteți ajutoare, o puteți face momentan la următoarea adresă: Piața Unirii, nr 9-11, sediul Bună Ziua Iași, municipiul Iași. Asta până când îi vom găsi o casă lui Sergiu și familiei lui, iar atunci puteți să le trimiteți direct. Voi începe o campanie media fiindcă Sergiu are dreptul la o viața normală. Egalitatea de șanse trebuie să fie primordială într-o societate normală. De la ora 15:00, vom prezenta La Mărută situația reală a lui Sergiu pentru că am văzut o mulțime de comentarii răutăcioase la adresa lui. Vom prezenta și acolo conturile lui. În aceste vremuri, Sergiu a arătat doar cât de mult își iubește familia, chiar dacă nu are de niciunele și doarme într-o încăpere de 6 metri pătrați, și cred că merită întreg sprijinul nostru. Conturile lui Sergiu sunt următoarele: RO50BRDE240SV35310842400 în lei RO84BRDE240SV35311132400 în Euro cu codul SWIFT: BRDEROBU Pe ambele conturi, titularul este Ciobotariu Sergiu Ion. Pentru ca presiunile asupra lui să nu aibă efect, mă voi ocupa ca bănuții să fie folosiți așa cum trebuie, pentru casă. Vă mulțumesc mult!

A post shared by Cătălin Moroșanu (@catalin_morosanu_official) on

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies