El o face să strălucească pe Mihaela Borcea. Cu cine se iubește fosta soție a lui Cristi Borcea


Mihaela Borcea pare mai fericită ca niciodată la brațul iubitului său, care a  făcut-o să uite toate dezamagirile unei căsnicii eșuate. 


Mihaela Borcea este iubită și răsfățată, după cum se vede și din fotografiile pe care ea le publică pe internet. 

Sorin Rap a fost inspector principal de poliție la IPJ Ilfov-Bragadiru. Fostul polițist a fost la început șoferul doamnei Borcea, dar în ultima vreme are afacerile sale. Ea și-a schimbat recent fotografia de profil din Faceebok și le-a arătat tuturor ce echipă unită formează cu fosta doamnă Borcea.

 

Cristi Borcea și Mihaela au divorțat în anul 2011. Cei doi au împreună 3 copii și mai multe afaceri.  În ciuda faptului că nu ami formează o familie, Mihaela l-a vizitat la penitenciar și a fost prezentă chiar și la nunta omului de afaceri cu Alina Vidican. 

 

Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit  cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan și așteaptă două fetițe gemene. 

sursa foto: FACEBOOK

 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies