Ele sunt varianta australiană a surorilor Kardashian. Tammy Hembrow, imagine emoționantă alături de două dintre surori


Peste 15 milioane de oameni din întreaga lume o urmăresc pe Instagram pe Tammy Hembrow, influencer și model de fitness. La numai 28 de ani, influencerița australiană are deja 3 copii, ultimul venit pe lume în urmă cu 3 luni.


Tammy Hembrow este un fel de Kim Kardashin a Australiei – s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show despre familia sa. Ca și Kim, influencerita mai are încă 4 surori, toate la fel de frumoase, însă numai două dintre ele sunt în lumina reflectoarelor. 

Australianca a postat recent o imaginie care i-a emoționat pe fani: aceasta apare alaptandu-și bebelușul, alături de două dintre surori – una dintre ele însărcinată, iar cealaltă cu todlerul în brațe.

La fel ca și Tammy, Emilee Hembrow are trei copii. 

Amy, care este însărcinată în prezent, mai are o fetiță.

Model de fitness, Tammy Hembrow și-a reluat imediat după naștere exercițiile fizice, iar acum deja și-a recuperat abdomenul cu pătrațele.

Tammy a născut a treilea copil pe cale naturală, după două cezariene. “Cel mai greu, dar și mai recompensant lucru pe care l-am făcut vreodată – naștere vaginală fără medicație, după două cezariene”, a spus influencerița.

Australianca a dezvăluit că bebelusa a moștenit o mutație pe care și ea, dar și mama și surorile ei o au: s-a născut cu 12 degete. Primii doi copii ai lui Tammy nu au moștenit însă această mutație genetică. Degetele în plus au fost eliminate ulterior, printr-o operație estetică.

related posts

Modifică setările cookies