Elena Băsescu, sexy pe pârtia de schi alături de Sofia și Traian Jr. Cum s-a distrat fiica fostului președinte


Tag-uri: #Elena Basescu

Elena Băsescu și-a petrecut weekend-ul la munte, pe pârtie.

Mare fană a sporturilor de iarnă, fiica fostului președinte i-a luat și pe micuții ei pe pârtie. Sofia (5 ani) și Traian Jr. (4 ani) s-au distrat de minune alături de mama lor, la Predeal. 

La un moment dat, EBA și-a lăsat placa deoparte și i-a învățat pe cei mici să alunece corect pe ski-uri, rezultatul fiind o zi plină de zâmbete și distracție. 

Fotografiile publicate de vedetă pe contul ei de Instagram vorbesc de la sine:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu) on

Elena are parte de o perioadă foarte bune: și-a refăcut viața alături de afaceristul Cătălin Tomată (26 de ani) și a devenit mamă pentru a treia oară. De curând, ea și-a deschis și o afacere cu haine pentru copii, asta pe lângă faptul că se ocupă și de afacerile din domeniul culinar ale iubitului ei: o cunoscută pizzerie și un cunoscut pub din București.

Fostul soț o dorește înapoi

Presa mondenă a tot scris că în ultima vreme Bogdan Ionescu a fost foarte prezent în viața fostei sale soții în ultima vreme. 

„Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program. Pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, a declarat Bogdan Ionescu pentru click.ro.

Vezi și: 

Presa mondenă scrie că Ionescu s-ar fi despărțit de Sofia Meraki, fosta iubită, iar faptul că e atât de vocal în presa tabloidă cu laudele pe care i le aduce fostei soții vine pe fondul unei perioade în care cei doi au fost văzuți tot mai des împreună.

Mai mult, apropiații acestora spun că zvonurile nu sunt simple zvonuri și că Bogdan își dorește foarte mult s-o recucerească pe fosta soție.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Craciun fericit! #motherofthree ???????????? #mommylife #onlineshop www.ebakids.ro Elena Basescu&Kids

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu) on

related posts