Elena Cârstea despre reprezentanta României la Eurovision Ester Peony. "Cântă ca pantofii mei!"


Elena Cârstea o critică dur pe câştigătoarei Eurovision România 2019. 


Cântăreața care a reprezentat România la Eurovision în anii 2004 și 2013 a declarat că este una dintre suținătoarele Laurei Bretan și a fost uimită  că preferata ei nu a reușit să câștige competiția. Elena Cârstea și-a arătat indignarea pe pagina personală de Facebook, unde a postat un mesaj dur la adresa lui Ester Peony 

 

"Mă bucur că nu sunt în România, ca să vă zic de drag. Dacă nici Laura Bretan nu a putut reprezenta România cu vocea ei minunată, apăi lăsaţi-vă de muzică. Domnişoara Peony cântă ca pantofii mei. Să fiţi de râs şi închei cu vorba mea celebră: să nu pierdem nicio ocazie să ne facem de c…t", a scris artista care locuiește de mai mult timp în Statele Unite. 

 

Votati 07 la 1264 ???????????? Love ????

O postare distribuită de Ester Peony (@ester.peony) pe

 
 
De partea cealaltă, un alt veteral al Eurovisionului, Mihai Trăistariu, i-a luat apărarea lui Ester. 
 
„Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision… mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate! Așa cum am preconizat… Ester a câștigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susținerea sufocantă și fake a caselor de discuri, fără influențele morbide și distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare… Ester a venit, a cântat, a transmis… Piesa ei era prea faină să nu câștige! Iar cel mai fredonabil refren (Daina)… a luat punctaj mare. Pentru că juriul n-a ținut cont de „părerea” publicului… Public influențat în toată această perioadă de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile… fix în perioada Eurovision. Și pe YouTube, și pe Facebook.”, a scris Trăistariu pe rețelele sociale.
 
 Sursa foto: Facebook/ Instagram 
 
 

related posts

Modifică setările cookies