Elena Gheorghe, acoperită doar de un prosop pe Instagram. Care a fost reacția fanilor


Este una dintre cele mai cuminți vedete din România, însă de data asta Elena Gheorghe și-a surprins fanii cu o imagine „fierbinte”.


Cântăreața s-a lăsat fotografiată în timpul ritualului de îngrijire de seara, când își aplica o cremă pe corp. Înfășurată numai într-un prospop și așezată pe canapea, Elena Ghoerghe și-a etalat picioarele de supermodel și decolteul sexy. 

Fanii au reacționat pe măsura imaginii: „Arați senzațional, cu mare drag o spun!”, „Ești foarte frumoasă”, Ești că o REGINĂ A ROMÂNIEI”, i-au scris aceștia.

Elena Gheorghe mănâncă sănătos și este face mult sport pentru un look perfect. Artista are şi un preparat pe care îl consumã înainte de a urca pe scenă. “Se cheamă chiar The Elvis Smoothie şi este făcut din combinaţia preferată a acestuia: banană şi unt de arahide. Eu adaug câteodată şi puţină ciocolată neagră şi o cană de lapte de migdale neîndulcit. E o bãutură delicioasã şi în cazul meu funcţionează de minune, mai ales că e cunoscut faptul că banana, în combinaţie cu ciocolata neagră alungă emoţiile!", decalara în trecut aceasta.  

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO DE MAI JOS.

Sursa foto: Facebook și Instagram / Elena Gheorghe

 

FULLSCREEN
Elena Gheorghe, acoperită doar de un prosop pe Instagram. Care a fost reacția fanilor
  • /

related posts

Modifică setările cookies