Elena Gheorghe, apariție unică. Cum arată pantalonii neobișnuiți pentru care a primit sute de complimente


Elena Gheorghe își impresionează zilnic fanii cu ținutele sale chic. De data aceasta însă, vedeta a fost și mai spectaculoasă decât de obicei într-un outfit pentru care a primit o mulțime de complimente de la fani.

 


Cântăreața a vut un look sexy și sofisticat: a combinat un top negru, care i-a pus decolteul în valoare, cu o pereche de pantaloni cu un design aparte. Pantalonii evazați și plisați de deasupra genunchiului se mulează pe talie cu un fel de centură asimetrică. “Woow, ce ținută!”, a spus o fană, plină de admirație pe pagina de Instagram a vedetei. 

Vedeta a renunțat de ceva vreme la părul său roșu că focul pentru o nuanță naturală, care îi vine la fel de bine. 

 

Cu un trup perfect, Elena Gheorghe arată ca un adevărat model în outfiturile pe care le etalează pe rețelele de socializare.

Elena Gheorghe mănâncă sănătos și este face mult sport. Artista are şi un preparat pe care îl consumã înainte de a urca pe scenă, același pe care îl consuma și Elvis Presley. “Se cheamă chiar The Elvis Smoothie şi este făcut din combinaţia preferată a acestuia: banană şi unt de arahide. Eu adaug câteodată şi puţînă ciocolată neagră şi o cană de lapte de migdale neîndulcit. E o bãutură delicioasã şi în cazul meu funcţionează de minune, mai ales că e cunoscut faptul că banana, în combinaţie cu ciocolata neagră alungă emoţiile!", decalara aceasta.  

Intra în GALERIA FOTO de mai jos că să vezi ținutele cu care face furori pe Instagram.

 

FULLSCREEN
Elena Gheorghe, apariție unică. Cum arată pantalonii neobișnuiți pentru care a primit sute de complimente
  • /

related posts