Elena Gheorghe poartă costume de baie din materiale reciclate. Cât costă ținutele ei de vară


Elena Gheorghe a dat startul sezonului estival cu o ședință foto la piscină, alături de copiii ei. Cântăreața de 35 de ani a devenit mare fan al costumelor de baie realizate din materiale reciclate și are un motiv întemeiat.


Elena Gheorghe are o idee clară despre cum va fi vara 2021 pentru ea. Cântăreața și-a anunțta fanii că este mai atentă la ce haine pune pe ea și a adoptat o nouă modă în materie de ținute de baie. 

Artista a început sezonul estival cu o ședință foto la piscină, alături de cei doi copii ai ei. Pentru această vară, Elena Gheorghe a renunțat la ținutele de baie sofisticate în favoarea costumelor de baie din materiale reciclate. 

„În sfârșit a început vara, iar noi ne bucurăm de zile la piscină. Nu pot descrie fericirea copiilor în cuvinte, dar cred că se vede în fotografii. De două săptămâni își tot pregătesc costumele de baie. Ne-am decis să îmbrăcăm la propriu schimbarea, așa că am ales costume de baie și îmbrăcăminte de vară realizate din materiale reciclate”, a scris Elena pe Instagram.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Costumele de baie pe care le-a ales pentru piscină costă între 50 și 150 de lei și sunt confecționate din deșeuri reciclabile cum sunt sticlele din plastic și plasele de pescuit.

Elena Gheorghe începe sezonul cu un corp perfect, pe care și-l întreține cu mult sport și cu o alimentație pe bază de smoothie-uri.

Fotografii: @elenagheorgheofficial

Vezi și VIDEO: Elena Gheorghe: Momentele grele din viața ei

related posts

Modifică setările cookies