Elena Gheorghe, într-o ținută foarte sexy de ziua ei. „Sunt o femeie împlinită”


Elena Gheorghe a împlinit 36 de ani pe 30 iulie. Cântăreața s-a bucurat de o petrecere, alături de familie și prieteni, la un restaurant din București. 


Elena Gherghe a atras toate privirile de ziua ei. Cântăreața a ales o rochie foarte sexy, decupată în zona bustului și a abdomenului, dar și crăpată pe picior. 

La 36 de ani sunt o femeie implinita! Am o familie frumoasa, prieteni dragi alaturi, nu multi dar buni, am aici o comunitate faina care imi este aproape si bucuria de a canta, de a darui din ce mi-a dat El! Multumesc pentru mesaje si pentru iubirea voastra! Love u! Sunt recunoscatoare pentru tot ce am!”, a scris cântăreața pe Instagram. 

Interpreta a primit sute de mesaje de la colegi și prieteni din showbiz, dar și de la admiratori: „Așa frumoși”?, i-a comentat Adela Popescu la poza de familie. „Mulțumim cuscra, ti-am zis că vine dintr-un neam bun”, a răspuns glumind Elena Gheorghe. 

„La multi ani, cu o grămadă de reușite și bucurii! Le meriți !, i-a scris Mihaela Răduleascu. 

„La mulți ani, Elena! Ești o comoară de om! Să fii sănătoasă, fericită, iubită și mereu inspirată!”, i-a scris Cătălina Grama. „La mulți ani, frumusețe! Să-ți dea Dumnezeu tot ce îți dorești!, i-a urat Ilinca Vandici.

Într-o postare, Elena își întreabă fanii ce părere au despre ținuta ei, iar părerile au fost împărțite: 

„E superb outfit-ul! Mereu îți stă bine, în orice”, „Sexy Elena Gheorghe”, „ Ador rochia, este superb!” „Imi place mult ,mult de tot ! ” i-au scris unii admiratori.

Alții au considerat ținuta prea provocatoare: „Tinutele voastre sunt "ca de pe centura"...voi sunteti superbe, dar fiti decente, totusi...cu iertare... „Chiar dacă ești in showbiz puțină pudoare nu strică ..și nu numai ei !”

 

Sursă foto: Instagram/ elenagheorgheofficial

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis

related posts

Modifică setările cookies