Elena Gheorghe, nașă de cununie. Ce ținută sexy a ales cântăreața


În weekendul trecut, Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, au acceptat să fie părinți spirituali pentru doi tineri. Elena a ales, ca de obicei, o ținută care să-i pună în valoare silueta de invidiat. 


Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, a purtat o salopetă de culoare neagră, cu un decoltecu generos, iar soțul ei a ales un sacou roz și pantaloni negri.

Elena a postat pe rețelele sociale câteva imagini de la eveniment, în care apar și copiii lor. Nicholas și Amelie au fost și ei îmbrăcați la patru ace. Micuța domnișoara apare cam tristă în fotografie, dar mama a venit imediat cu explicația: ”Amelie, un pic suparată că n-a semnat și ea:)”

Dacă Elena adoră să facă fotografii, nu același lucru se poate spune despre soțul ei. De data aceata însă nașul a pozat mândru alături de soția lui, iar Elena a împărtășit pozele cu fanii ei de pe Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial) on

 
 
Anul ăsta cred că am făcut cele mai multe fotografii împreună...cât n-am făcut în 15 ani de când suntem împreună.Și asta pentru că lui nu-i place să fie pozat, dar când ești naș, n-ai încotro”, a scris cântăreața. 
 
În această vară, Elena și soțul ei s-au bucurat de o vacanță în Grecia, unde au făcut mai multe fotografii împreună. (vezi galeria foto)
 
Sursă foto: Instagram elenagheorgheofficial 
 
Întrebarea Mesei Rotunde: Regizorul Jesus del Cerro divulga secretele serialului VLAD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

related posts

Modifică setările cookies