Elena Ionescu a divorțat în secret. Primele declarații ale artistei


Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, s-a căsătorit cu Dragoș Stanciu acum un an și jumătate, pe când era însărcinată în cinci luni.


Cântăreața a preferat să își țină viața privată de ochii publicului, așa că s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, la doar câteva luni după ce s-au cunoscut.

Citește și: Elena Ionescu a scăpat de 11 kilograme. Cântăreața s-a refăcut imediat după naștere

Dragoș Stanciu este model și a cucerit-o pe Elena în timp ce făceau sport împreună, într-un parc din București. 

Cei doi au împreună un băiețel, Răzvan, însă recent au hotărât să divorțeze. La fel ca și până acum, Elena a preferat să țină totul secret, doar că recent a publicat o declarație pe contul ei de Facebook, cu explicații pentru fani.

”Da, am divorțat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoș de comun acord să ne despărțim. Am vrut să ținem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!

Ne-am așteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii și nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel. Uneori Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat și am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoșteam. Poate a fost puțin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște.

Aș face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viața asta și anume darul de a fii MAMĂ”, a scris Elena Ionescu despre divorț.

Vezi și: Elena Ionescu lucrează la bronz

related posts

Modifică setările cookies