Elena Matei, fostă concurentă Survivor: "Relu Pănescu are mască de politician"


Elena Matei, fostă concurentă Survivor, a venit la Survivor ExtraShow și a comentat ce se întâmplă în prezent în concurs, dar a dat și detalii de culise. 


A vorbit despre măștile pe care le poartă anumiți concurenți și l-a  dat exemplu pe Relu Pănescu, despre care a afirmat:

"Relu are mască de politician. Așa e el, nu știu, mi se pare că e...Adică mi se pare...Cum l-am cunoscut eu, el nu e așa cum se afișează. (...) Nu că e mare gangster, dar are altă atitudine față de atunci când sunt camerele... Vorbește, comunică, își dorește, se implică, nu vede probleme... Dacă te comporți așa cu noi, te comporți și când vin camerele. Nu vii să dai cu noroi în noi și apoi să vii să stai cu noi! Eu așa cred!"
 
 
Războinica Elena Matei a fost nominalizată la Consiliu de către colegul său, Blaze. A primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, iar competiția s-a încheiat pentru ea. 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:


 

related posts

Modifică setările cookies