Elena, văduva lui Benone Sinulescu, mărturisiri dureroase la 3 luni de la moartea îndrăgitului artist


Au trecut trei luni de la moartea îndrăgitului interpret de muzică populară Benone Sinulescu. Elena, văduva cântărețului, a făcut recent câteva mărturisiri dureroase. 


Femeia i-a făcut parastasul de trei luni și a povestit că l-a văzut în vis. Văduva lui nea Beni locuiește în prezent la Arad, dar își dorește ca din primăvară să se mute la Bârzava, satul în care și-a petrecut artistul ultimii ani din viață. 

"E pustie casa. Este groaznic fără el. Probabil abia la primăvară mă voi muta la Bârzava. Ce să fac la Arad? Să stau vara la aer condiţionat? Acolo este curte, grădină, aer curat… Pe Beni l-am visat o singură dată de când a murit. Nu mi-a cerut nimic să-i dau de pomană! L-am visat cum cobora nişte scări… M-a îmbrăţişat şi a dispărut",  a povestit Elena Sinulescu pentru click.ro

Văduva lui Benone Sinulescu are în plan să sfințească și crucea de la mormântul artistului. 

"Vrem să sfinţim şi crucea de la mormânt, pentru că lucrarea acolo este făcută de foarte mulţi ani, după ce l-am convins cu greu. Nici nu am scris nimic pe ea, până a murit Beni", a mai declarat Elena, potrivit sursei citate mai sus. 

Benone Sinulescu s-a stins din viață la 18 noiembrie 2021, din cauza unei pneumonii. Elena și Benone Sinulescu au fost căsătoriți timp de 40 de ani. Cu o zi înainte de moartea artistului, cei doi au sărbătorit patru decenii de la căsătorie. 

related posts

Modifică setările cookies