"Elenei Chiriac îi place să dramatizeze!" Cine spune asta despre tânăra de la Survivor?


Zanni a avut-o invitată la Survivor: ExtraShow pe Raluca Dumitru, fostă concurentă Survivor, care a discutat despre competiția aflată în desfășurare în Republica Dominicană. 


Una dintre concurentele analizate este Elena Chiriac:

Raluca Dumitru: "Elenei îi place oarecum să dramatizeze, doar că nu a avut și cu cine să dramatizeze. (...) Ea este sportivă de performanță, nu înțeleg de ce nu este atât de bună? (...) Mă așteptam de la ea să fie cea mai bună de la Faimoși. Ea a fost pentru că nici celelalte fete nu erau atât de...A câștigat și ea trasee din câte am văzut. Era normal să rămână ea, pentru că la toate jocurile de imunitate ea câștiga și nu prea a avut ocazia să fie nominalizată, dar acum să vedem ce se va întâmpla, dacă va avea șansa să câștige Survivor."

Raluca Dumitru are 35 de ani și a acceptat să intre în competiția Survivor România în sezonul 2. Este antreprenor și vlogger, a cochetat cu modelling-ul, a ajuns în televiziune și a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial.

FOTO: INSTAGRAM   RALUCA DUMITRU/ ELENA CHIRIAC

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor ExtraShow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies