Elettra Lamborghini, ținută incendiară pe covorul roșu la Veneția. A lăsat la vedere tatuajele ei “ascunse”


Moștenitoarea imperiului Lamborghini, Elettra, nu a vrut să treacă neobservată la Festivalul de Film de la Veneția. Tânăra în vârstă de 25 de ani a apărut într-o rochie roșie pe care puține femei ar îndrăzni să o poarte.


“Paris Hilton a Italiei”, așa cum i se mai spune nepoatei lui Lamborghini, a avut o apariție îndrăzneață, așa cum și-a obișnuit fanii de când a devenit celebră. Rochia roșie aleasă a avut un decupaj în zona abdominală, care i-a lăsat la vedere o parte din bustul generos, ar și tatuajele sale de felină, din zona coapsei. Mai mult, a avut și doua tăieturi laterale, care i-au evidențiat picioarele sexy. 

Sandalele sale negre cu franjuri argintii au atras la fel de multe priviri. 

Regretatul Ferruccio Lamborghini, decedat în 1993, n-a apucat s-o cunoască pe nepoata Elettra, născută un an mai târziu. În calitate de moștenitoare a unui imperiu colosal, aceasta a primit de la părinți un al doilea nume, Miura, inspirat chiar din faimosul model de mășînă sport Lamborghini Miura.

Dacă predecesorii ei s-au concentrat pe caii-putere, tânăra Elettra a dezvoltat de mică o pasiune pentru cai, deținând la un moment dat propria herghelie. Ulterior, ea a ales să intre în showbiz, pentru a-și pune în valoare calitățile fizice. Astfel, nepoata lui Lamborghini își câștigă banii din show-uri de televiziune, din prezentări de modă și din apariții scenice, în calitate de cântăreață, așa cum s-a întâmplat și la Ibiza.

 

Elettra Lamborghini e o bisexuală declarată, iar în materie de bărbaţi ştie sigur ce vrea. „Prefer să ies cu bărbaţi mai în vârstă, în jur de 40 de ani. Eu sunt de modă veche, vreau pe cineva care să mă curteze, să-mi deschidă uşa de la maşină şi să-mi ofere trandafiri. Pe scurt, un gentleman, ca şi tatăl meu”, a declarat ea într-un recent interviu. Din 2018, Elettra Lamborghini se iubeşte cu DJ-ul olandez Afrojack (31 de ani), cei doi logodindu-se la finalul anului trecut.de modă și din apariții scenice, în calitate de cântăreață, așa cum s-a întâmplat și la Ibiza.

FULLSCREEN
Elettra Lamborghini, ținută incendiară pe covorul roșu la Veneția. A lăsat la vedere tatuajele ei “ascunse”
  • /

related posts