Elizabeth Hurley, apariție ravisantă în costum de baie la 56 de ani


A “plouat” cu complimente și aprecieri pe pagina de Instagram a actriței Elizabeth Hurley. La 56 de ani, vedeta a făcut furori cu silueta ei fără cusur. 


Elizabeth Hurley pare să fi găsit elixirul tinereții. Actrița și-a uimit fanii cu ultimele postări de pe contul de socializare. Elizabeth s-a pozat într-un costum de baie turcoaz, cu un decolteu abisal. 

Deși are 56 de ani, actrița din “Pact cu diavolița” arată la fel de bine ca-n tinerețe. Din 2005, Elizabeth Hurley este creatoare de costume de baie, pe care le promovează intens în mediul online.

La fel a făcut britanica și în cea mai recentă vacanță din Wales, Țara Galilor. “Ireal de frumoasă!”, “Una dintre cele mai frumoase femei de pe această planetă”, “O, Doamne! Cu cât îmbătrânești, cu atât devii mai sexy”, “Superbă”, “Tu nu îmbătrânești?”, i-au scris fanii lângă imaginile în care Liz apare în costum de baie. 

Are un fiu care îi seamănă izbitor

Elizabeth Hurley are un fiu din relația cu afaceristul Steve Bing. Dacă de la mama lui a moștenit frumusețea, de la tatăl său va moșteni milioane bune de euro. Damian este fiul afaceristului Steve Bing.

Milionarul nu l-a recunoscut la naștere, însă în ultimii ani din viață s-a apropiat de fiul său și i-a asigurat un loc în testament. În vârstă de 18 ani, Damian și-a făcut debutul în industria frumuseții, pozând pentru calebrul make-up artist Pat McGrath.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cristiano Ronaldo pe OnlyFans?

 

related posts

Modifică setările cookies