Ellen Pompeo, actrița care joacă rolul lui Meredith în Anatomia lui Grey, a dezvăluit că vrea să renunțe la rolul său


Anatomia lui Grey este unul dintre cele mai longevive și cele mai urmărite seriale, iar povestea lui Meredith Grey este cea care ne-a ținut cu sufletul la gură timp de 16 sezoane. Însă, recent, Ellen Pompeo a dezvăluit că ar vrea să părăsească serialul.


Actrița în vârstă de 50 de ani a apărut în podcast-ul Armchair Expert al lui Dax Shepard, unde a dezvăluit momentul în care aceasta va renunța la rolul lui Meredith Grey, un rol pe care îl joacă din 2005, scrie etonline.com.

"Nu vreau să fiu ca strugurii ce mor pe viță neculeși. Văzându-mă cum îmbătrânesc de la 33 la 50 de ani pe ecrane nu este amuzant deloc. Pentru că îmbătrânirea chiar se observă, sunt același personaj, cu aceleași haine...felul cum mă văd îmbătrânind este oribil.

Dar, în același timp, mă gândesc că scopul meu în viață este să-mi țin ego-ul în frâu. Nu vreau să mă mint singură, nu vreau să mint despre vârsta mea. Nu vreau să-mi pun nimic pe față, pentru că dacă m-aș minți singură, nu mi-aș face nicio favoare. Cu siguranță, mă gândesc să părăsesc serialul mai devreme sau mai târziu, cât este încă în perioada lui de glorie, cât este încă în top. Nu intenționam niciodată să rămân până la sfârșitul serialului."

Pompeo se gândește nu doar la rolul său, ci și din prisma rolului de producător al emisiunii.

"Participarea mea în serial este un maraton, nu un sprint. Trebuie să știi când să-i dai bice și când să o lași mai moale. Faptul că fac parte din poveste și că am control asupra firului narativ al personajului meu sunt lucruri care mă motivează să rămân și-mi fac experiența plăcută."

Pompeo recunoaște că a fost aproape de a părăsi serialul când Sandra Oh a plecat în 2013.

"Să fiu sinceră, când Sandra a plecat, mă tot întrebam cum o să continui fără ea. Pentru că oricât de uimitor ar fi Patrick, nu a avut aceeași prezență în emisiune. El a avut un impact masiv, este o parte iconică a emisiunii, însă scenele mele de zi cu zi erau cu Sandra. Așa că am ajuns să mă întreb, mai poate fi numit un serial reușit fără Sandra?

Au urmat decizii tot mai grele de luat pentru Pompeo, mai ales atunci când iubitul personajului ei, Patrick Dempsey, a părăsit emisiunea în 2015.

"Când Patrick a plecat, aveam ceva de dovedit. Pentru că el părăsea emisiunea în sezonul 11, iar eu renegociam pentru sezonul 12, am simțit că dacă soțul meu din film a plecat, ar trebui să plec și eu. Așa că ce se alege de firul narativ, ce pot face eu fără el? Sunt oare bună de ceva fără el? Așa că a trebuit să iau scenariul și să rescriu povestea pentru a dovedi că sunt bună de ceva."

Alegerea ei a fost  de a rămâne, după ce a fost confirmat că va avea un cuvânt de spus în acțiunile personajului ei și după ce s-a dedicat schimbării ambientului de pe platourile de filmare.

"După ce Patrick a plecat am zis ok, o să rămân, o să dovedesc că au nevoie de mine. Dar apoi mi-am dorit foarte mult să schimb povestea și să să văd dacă pot schimba atmosfera și să facem platoul de filmare un loc fericit. Exista foarte mult comportament negativist în jurul meu, înlăturarea lui fiind o provocare."

Sezonul 17 din Anatomia Lui Grey tocmai a intrat în faza de pre-producere.

Sursa foto: Shutterstock /  Instagram Grey's Anatomy

Vezi și: Cum ar arăta casa ideală în viziunea arhitecților Visuri la cheie

related posts

Modifică setările cookies