Ellie Goulding e dependentă de alcool. Mărturisirile artistei britanice


În cea mai recentă apariţie publică, cântăreaţa Ellie Goulding (32 de ani) a abordat problema presupusei sale dependenţe de alcool, admiţând că apelează deseori la acest viciu pentru a face faţă unor situaţii de stres.

Tag-uri: #Ellie Goulding

,,De multe ori a trebuit să fiu o persoană falsă pentru a mă descurca. Am băut alcool de fiecare dată când credeam că nu pot fi îndeajuns de bună, de deşteaptă sau de amuzantă”, a declarat artista într-un interviu acordat în cadrul unei emisiuni podcast.

De asemenea, invitată deseori la show-uri radiofonice înregistrate dimineaţa, Ellie Goulding n-a ezitat să bea chiar din primele ore ale zilei. „Trebuia s-o fac pentru că uneori nu ştiam cum să răspund la întrebări. Nici măcar nu ştiam cine sunt cu adevărat”, a completat ea, afirmaţii care nu sună deloc bine din punct de vedere al dependenţei de alcool.

 

 

 

 

Totuşi, Ellie Goulding crede că deţine controlul asupra acestei probleme. „N-am fost şi nu sunt alcoolică. Pot să stau chiar luni de zile fără să beau”, a ţinut să precizeze cântăreaţa de muzică pop.

Alcoolul nu este însă singura ameninţare care planează asupra lui Ellie Goulding, nevoită să se confrunte de-a lungul timpului cu mai multe accese de furie, drept pentru care a apelat inclusiv la terapie specializată. 

În acest sens, recenta căsătorie cu Caspar Jopling (27 de ani) a ajutat-o enorm pe Ellie. ,,După ce l-am cunoscut, n-am mai fost atât de nervoasă. Caspar a reuşit să mă calmeze”, a subliniat Goulding.

related posts

Modifică setările cookies