Ellie Goulding, schimbată total de intervențiile estetice. Cum arată cântăreața acum


Deși are o voce care a adus-o de multe ori pe locurile fruntașe în topurile muzicale, Ellie Goulding n-a fost niciodată o apariție remarcabilă, după cum recunoaște chiar ea. 


Și pentru că a simțit de multe ori că este criticată din acest punct de vedere, cântăreața a apelat la mai multe intervenții estetice. 

Pe baza fotografiilor făcute în timp, este evident că Ellie a umblat la aspectul feței, buzele ei fiind acum mai mari, iar nasul fiind mai mic. De asemenea, cântăreața pare că a avut o intervenție și la urechi. Aceasta, însă, nu a recunsocut că ar fi făcut ceva pentru a-și schimba aspectul, spunând că totul se datorează machiajului.

"La un moment dat, obțineam tot acest succes muzical, dar nu obțineam toate lucrurile care mergeau mână în mâna cu acest succes, cum ar fi să apar pe coperțile revistelor. Am fost convinsă mult timp că nu sunt suficient de plăcută din punct de vedere estetic. Apoi a încetat să-mi pese”, a spus cântăreața.

Însă, diferențele sunt vizibile, mai ales în ultima poză de pe Instagram, unde Ellie Goulding pare de nerecunoscut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiya

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Nemulțumirile legate de aspectul ei fizic sunt evidente, mai ales că, recent, a spus că se simte „trecută cu vederea” de industria modei, deoarece are o figură atletică. Cântăreața a recunoscut că simte că aspectul ei a fost criticat atât de bărbați, cât și de femei.

Sursă foto: Instagram Ellie Goulding / Getty images

Vezi și: Vezi și: Ferma. In plus, episodul 7: Detaliile mai puțin știute despre George Burcea. “A trecut prin momente foarte grele”

related posts

Modifică setările cookies