Primul soț al Elodiei Ghinescu a murit! Bărbatul, găsit fără suflare în propria locuință


Cazul Elodiei Ghinescu a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură ani de zile, dar nici astăzi nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu femeia, chiar dacă soțul ei de la acea vreme, polițistul Cristian Cioacă, a fost găsit vinovat pentru omor și închis la pușcărie.


Cadavrul Elodiei și arma crimei nu au fost găsite niciodată, însă, chiar și așa, în anul 2014, la aproximativ șapte ani de la dispariția femeii, Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare.

Zilele trecute, numele Elodiei Ghinescu a fost din nou în centrul atenției, după ce presa locală din județul Brașov a anunțat că primul soț al femeii, Ciprian Mustaţă, a murit! Acesta a fost găsit joi fără suflare în locuința lui din Râșnov.

Fostul soț al Elodiei Ghinescu era polițist și director sportiv al echipei Olimpic Cetate Râșnov, pe care o promovase în Liga a 3-a.

„Agentul şef principal de poliţie Mustaţă Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 şcoala de agenţi de poliţie Câmpina, profil poliţie, fiind repartizat să desfăşoare activităţi în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. De-a lungul carierei, colegul nostru şi-a desfăşurat activitatea în domeniile ordine publică, investigaţii criminale, prevenire, dispecerat şi personal de serviciu, obţinând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de poliţist. Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa la cele veşnice reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe”, au afirmat oamenii legii.

Și reprezentanții clubului de fotbal au avut un mesaj după moartea lui Ciprian Mustață: „Tragedie în lumea sportului! Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat, astăzi la vârsta de 45 de ani. Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orașului Râșnov a obținut performanța de a promova în Liga a 3-a. Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească”.

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies