Elon Musk, la al șaptelea copil. Numele băiatului născut de iubita lui este unic


Cel mai „aerian” dintre pământeni a primit vestea venirii pe lume a celui de-al 7-lea copil al său. Elon Musk a și distribuit în mediul online prima poză cu băiatul născut de iubita lui.


Elon Musk și Claire Boucher (Grimes) sunt la primul copil împreună și au dat sfară-n țară, ca să se audă și pe Lună. Fondatorul SpaceX a dezvăluit pe Twitter prima poză cu cel de-al șaptelea copil al lui, la cererea fanilor.

Miliardarul mai are șase copii cu fosta soție Justine Wilson. Primul lor copil, un băiat pe nume Nevada, a decedat din cauza sindromului de moarte subită la vârsta de 10 săptămâni. Elon Musk a mai fost căsătorit cu Tallulah Riley, de două ori.

Magnatul a dezvăluit că numele băiatului este X Æ A-12 Musk, nume care mai mult ca sigur nu există în toată Calea Lactee. Fanii săi au încercat să-l convingă să risipească misterul și să spună care e semnificația numelui, dar a fost în zadar.

Citește șiRichard Gere, tată la 70 de ani. Cea de-a treia soție a sa a adus pe lume încă un băiat

Însă, o tânără din Germania ar fi descifrat numele copilului: X Ash Archangel. Femeia a postat descoperirea ei pe Twitter, iar Elon Musk a apreciat postarea, semn că sar putea fi adevărat.

Elon Musk (48 de ani) și cântăreața canadiană Claire Boucher (32 de ani) sunt împreună din mai 2018. În ianuarie 2020, ea a anunțat că poartă în pântece copilul lui Musk.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FASHION INFO, ep. 5 - De ce este considerată Taylor Swift cameleonul modei

related posts

Modifică setările cookies