Elon Musk, pozitiv și negativ, în aceeași zi, la testul pentru coronavirus


Elon Musk susține că după ce și-a făcut patru teste pentru coronavirus, două au ieșit pozitive și două negative, testele fiind realizate în aceeași zi.


CEO-ul Tesla, în vârstă de 49 de ani, spune că după ce a avut simptomele unei răceli obișnuite a fost testat de patru ori la aceeași clinică, scrie The Sun.

Musk pune la îndoială acuratețea testelor pentru coronavirus după ce a susținut că a primit două rezultate pozitive și două negative.

El a scris pe Twitter: „Se întâmplă ceva extrem de dubios. Am fost testat astăzi pentru coronavirus de patru ori. Două teste au fost negative, iar două au fost pozitive."

Musk, care a făcut ieri patru teste rapide antigen, a declarat acum că așteaptă și rezultatele testelor (PCR) de la diferite laboratoare.

Când a fost întrebat de un utilizator Twitter dacă a prezentat simptome, Musk a spus că are simptome tipice de răceală, adăugând „Nimic neobișnuit până acum”.

Cofondatorul PayPal a criticat restricțiile și blocajele Covid-19 pe care le consideră „fasciste” și o încălcare a libertății individuale. Musk a spus anterior că nu va face vaccinul anti-coronavirus pentru că „nici eu nici copiii mei nu suntem în categoria de risc”.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Selly părăsește 5GANG - Trending Review cu Daragiu - episodul 46

FULLSCREEN
Elon Musk, pozitiv și negativ, în aceeași zi, la testul pentru coronavirus
  • /

related posts

Modifică setările cookies