Elton John, dezvăluiri incredibile: “Nu mă lăsați să mor, a mai rămas puțin din mine”


În ultimii ani, vedetele din întreaga lume și-au făcut un obicei din a-și lansa autobiografiile, iar în acest an Demi Moore și Elton John au atras toată atenția asupra lor datorită cărților lor.

Tag-uri: #Elton John #cancer

Dacă Demi Moore a dezvăluit că a fost violată în adolescență, că a pierdut o sarcină și că a avut probleme cu drogurile și alcoolul, Elton John a făcut dezvăluiri despre viața Prințesei Diana și despre trecutul îndoielnic al lui Michael Jackson.

Zilele trecute, cântărețul a oferit noi detalii despre ce se regăsește în cartea lui, “Me: Elton John”, vorbind despre perioada în care a fost bolnav de cancer. În vârstă de 72 de ani, Elton John și partenerul său, David Furnish, au doi copii, pe Zachary şi Elijah, iar în urmă cu doi ani s-a vindecat de cancer, după care s-a ămbolnăvit din cauza unei infecții.

“Eram pe scenă în Vegas şi aveam dureri mari, mi se acumulase fluid sub colon. Am făcut spectacolul şi purtam scutece, la scurt timp după operaţie. A trebuit să învăţ să merg din nou. Am fost extrem de bolnav. Am zis: «Nu mă lăsaţi să mor, vreau să-mi văd copiii crescând». Da, sunt chel. Nu-mi place să fiu chel, aşa că port perucă”, a spus Elton John la BBC, afirmând, în glumă: “a mai rămas foarte puțin din mine”.

Vezi și: Elton John made in Buftea

related posts

Modifică setările cookies