Ema Uta, dans lasciv în fața lui Alex Bodi. Cei doi îndrăgostiți petrec o vacanță în Indonezia


Ema Uta și Alex Bodi au plecat într-o nouă vacanță exotică. De data aceasta, au ales un hotel exclusivist de pe insula Sumba (Indonezia). Cu câteva zile înainte de plecare, cei doi îndrăgostiți s-au distrat într-un club, unde Ema a dansat senzual în fața iubitului.  


Admiratorii Emei Uta abia așteaptă o nouă serie de imagini spectaculoase din vacanță. Makeup artista știe cum să adune like-uri pe rețelele sociale, pozând provocator în costume de baie. Iubitul ei, Alex Bodi, a împărtășit deja cu urmăritorii săi câteva imagini din paradisul indonezian. (VEZI MAI MULTE ÎN GALERIA FOTO) În timp ce așteptau îmbarcarea în Doha, cei doi au mâncat la restaurantul de lux Louis Vuitton din aeroport. Nu este o noutate că Ema și Alex adoră lucrurile de valoare și frecventează, de câte ori au ocazia, localuri exclusiviste. 

Foto: booking.com

 

Înainte de a pleca în vacanță, cei doi s-au distrat într-un club, iar Ema a fost filmată în timp ce dansa senzual în fața lui Alex Bodi, care o atingea tandru. Filmulețul apare în ultima parte din seria de imagini postate pe Instagram: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

Alex Bodi nu odată a impresionat cu gesturile romantice pe care i le face Emei Uta. Într-o călătorie în Dubai, acesta a ales unul dintre cele mai luxoase locuri pentru a-i spune Emei că o iubește. Mai exact, textul ”from Alex to Ema – I love you” a apărut pe o roată mare, cu lumini, potrivit spynews.ro

 

Sursă foto: Instagram/ Ema Uta, Alex Bodi

Vezi și: 

  • Louis Vuitton Lounge, Doha

related posts

Modifică setările cookies