Ema Uta, imagini spectaculoase din Bali! Alex Bodi își răsfață iubita într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume


Ema Uta și-a impresionat fanii de pe Instagram cu o serie de fotografii spectaculoase din vacanța din Bali. 


Frumoasa blondină și iubitul ei, afaceristul Alex Bodi, s-au cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume. 

Complexul Capella Ubud din Bali este în top 5 cele mai bune hoteluri din lume, iar priveliștea pe care o oferă acest hotel este una de vis. 

Make-up artistul vedetelor a postat mai multe imagini cu locația exclusivistă și cu răsfățul de care are parte în Ubud. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o experiență unică într-o rezervație cu elefanți. 

Ema a postat și câteva imagini în costum de baie, spre încântarea celor peste 540.000 de fani. 

“Am leșinat!”, i-a scris Ilinca Vandici atunci când a văzut-o pe Ema într-un costum minuscul în mijlocul unei oaze de verdeață. “Mam Em! Amazoana!”, i-a scris și Ruby. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

“Zeița din Bali!”, “Corpul meu preferat!”, “Wow…deci sunt pur și simplu interzisă. Ce corp este acesta? Amazoană este cuvântul care te caracterizează azi…”, “Superbă din toate punctele de vedere!”, “Ce corp poți să ai!”, “N-ai cum…ești perfecțiunea întruchipată!”, “Ești din altă lume”, sunt alte comentarii postate de internauți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

Alex Bodi și Ema Uta au o relație cu năbădăi, presărată cu împăcări și despărțiri! Afaceristul nu poate sta prea mult departe de superba blondină și se întoarce de fiecare dată în brațele ei. Cei doi s-au împăcat în luna mai, iar de atunci afaceristul își plimbă iubita peste tot. 

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies