Emil Rengle, confesiuni despre viața amoroasă și planurile de viitor: “Vreau să-mi țin nunta în junglă!”


Emil Rengle a oferit recent un interviu în care a vorbit despre viața sa amoroasă, dar și despre planurile de viitor. Fostul concurent de la Survivor România 2022 a mărturisit că își dorește să devină tată până la 35 de ani. 


Întrebat dacă există o persoană în viața lui, Emil Rengle a răspuns: “Da, există. Nu una singură. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă „la casa mea”.

“Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac. Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit”, a adăugat coregraful, potrivit VIVA!

Emil Rengle (31 de ani) a mărturisit că-și dorește să se însoare și să aibă primul copil până la vârsta de 35 de ani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emil Rengle (@rengle.now)

 “Mi-ar plăcea să cer. Dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut. Ce experiență faină o să fie nunta și căsătoria! Vreau să îmi țin nunta în junglă, în mijlocul naturii. Unde să ne aducem aminte că nu ne aparținem unul celuilalt. Ci doar lui Dumnezeu. Iar fiecare secundă petrecută împreună să fie o decizie conștientă de a ne realege iar și iar. Ca fiind parteneri loiali în fața adevărului”, a declarat artistul în exclusivitate pentru sursa menționată mai sus. 

La începutul lunii martie, Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor România 2022. Coregraful a făcut parte din echipa Faimoșilor. 

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies