Emil Rengle, din ”Viața bate vlogul”: "Când i-am spus că îmi plac băieții, mama a crezut că a făcut ea ceva greșit”


În episodul 2 al serialului marca protvplus.ro ”Viața bate vlogul”, Emil Rengle face câteva confesiuni de-a dreptul răvășitoare.


În serialul original protvplus.ro, ”Viața bate vlogul”, Emil Rengle, alături de prietenii lui, unii dintre cei mai populari vloggeri din România, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu, își deschid sufletul, vorbind deschis despre experiențele lor, în încercarea de a le demonstra fanilor că întotdeauna există o soluție pentru o problemă, oricând de grea ar părea.

Citește și: Premiera serialului Viața bate vlogul: ”Cred cu tărie că o să ajute foarte mulți copii și părinți”

Astfel, în cel de-al doilea episod ”Viața bate vlogul”, Rengle dezvăluie cum s-a împăcat, în cele din urmă, cu propria sexualitate. După mult timp, în care s-a aflat în căutarea unui ”tratament” pentru faptul că era atras și de băieți, Emil Rengle a început, ușor-ușor, să accepte realitatea. 

Cel mai dificil i-a fost să recunoască faptul că este bisexual în fața părinților: ”Mama a plâns pentru că a crezut că a făcut ceva greșit. Că ea este de vină. Și că m-a educat greșit. Și este vina ei. Și se învinovățește până în ziua de azi. Maică-mea nu poate să se uite în ochii mei și nu poate să accepte că aș putea să vin într-o zi acasă cu un bărbat și să zic: el este familia mea”.

Nu trebuie să ratați confesiunea lui Emil Rengle pentru părinții săi, unul dintre cele mai frisonante momente ale serialului, în care vloggerul face o încheiere în forță, emoționantă, pe un ton crescendo, rostind tot ceea ce nu a putut să spună până acum familiei sale. 

related posts

Modifică setările cookies