Emilian a lansat „O mie de inimi”, piesa de pe genericul emisiunii Gospodar fără pereche


Emilian, artistul romantic de la HaHaHa Production, lansează „O mie de inimi”, o piesă pentru cei singuri care-și caută necontenit iubirea. Melodia se va afla pe genericul noului sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”, de la PRO TV.


„Sunt foarte mulți oameni care-și caută jumătatea și, la un moment dat, își pierd și speranța de a o găsi. Prin O mie de inimi îmi doresc să le transmit un mesaj de încredere în steaua iubirii lor și să le garantez că omul potrivit este undeva pentru ei și că îl vor găsi la momentul potrivit”, spune cu convingere Emilian.

Inspirat de poveștile de dragoste care pornesc din vise și dorințe puse la ceas de noapte, Emilian s-a întors cu gândul în copilărie atunci când a compus piesa. 

„M-am gândit că sunt mulți copii care privesc cerul plin de stele și își trimit în univers dorința de a-și găsi prințul sau prințesa din povești. Este un vis frumos în care cu toții ar trebui să credem cu convingere și, chiar dacă nu apare sub chipul visat, persoana menită să ne fie alături va veni cumva către fiecare dintre noi”.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica scrisă de Vladimir Chopsticks, Roland Kiss și Emilian, și versurile scrise de Emilian alături de Dorian Micu și Vladimir Chopsticks, „O mie de inimi” este piesa cea mai reprezentativă ca mesaj pentru căutările perseverente ale jumătății din emisiunea matrimonială de la PRO TV. 

„Eu apreciez pe oricine se lupta pentru ceea ce-și dorește, mai ales dacă are credința că este persoană potrivită. Până la urmă, iubirea însăși supune pe fiecare dintre noi la diverse probe de foc, așa că e bine să fim puternici și pregătiți să le depășim cu brio”, a declarat artistul care s-a impus pe piața muzicală din România cu piesele lui pline de romatism precum „Pentru ea”, „Iubește-mă”, „Ochii verzi” sau „Suflete de sticlă”.   

related posts

Modifică setările cookies