Emily Burghelea, primele imagini de la botezul băiețelului ei: "A fost Dumnezeiesc"


Ieri, 1 Martie, Emily Burghelea a avut parte de un eveniment important pentru familia ei - botezul băiețelului ei. Alături de familie și cei dragi, în cadrul unei ceremonii restrânse, Emily și partenerul ei, Andrei, l-au creștinat pe fiul lor și au împărtășit momentul cu fanii de pe Instagram.


La 40 de zile de la nașterea celui de-al doilea copil al lor, întocmai cum și-a dorit, Emily Burghelea și-a creștinat fiul. Atât ea, cât și iubitul ei, s-au îmbrăcat în haine elegante și au fugit la Biserică, emoționați, dar și fericiți. Rezultatul? 

"A fost Dumnezeiesc", după cum a declarat chiar Emily Burghelea pe Insta Story.

Odată botezat băiețelului, vedeta a dezvăluit și numele integral al acestuia. După ce a declarat în cadrul emisiunii La Măruță ca unul dintre nume va fi Andreas, ales special pentru a semăna  cu cel al tatălui, Andrei, acum Emily a făcut public și al doilea prenume, Damian.

La vederea fotografiilor, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, felicitându-i pe parinți pentru această zi importantă. La rândul lui, Andrei, iubitul lui Emily, a lăsat un comentariu în care a vorbit despre momentul în care mămica a ales numele băiețelului lor:

"Mi-aduc aminte cum ne plimbam noi pe stradă unde urma să ne mutăm și tu ai zis “ iubire, vreau să-l cheme Damian” .

"Viață binecuvântată, Andreas!! Viață să îți fie bucurie, drumuri încoronate cu flori, zile senine, viață plin de bucurii, sănătate și fericire!!! Cea mai frumoasă familie!!! Dumnezeu să fie cu voi, sunteți perfecți!!!!!, "Cea mai frumoasa familie de pe internet", "Să vă trăiască, să fie sănătos".

VEZI RESTUL IMAGINILOR ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies