Emily Burghelea, pusă la zid de fani din cauza pozelor în care alăptează. Cum le-a răspuns vedeta


Emily Burghelea este în al noulea cer de fericire de când a devenit mămică. Fosta asistentă TV este foarte activă pe Instagram, unde are peste 300.000 de urmăritori, împărtășind cele mai diverse evenimente din viața ei și a fetiței sale. 

Tag-uri:

Recent, Emily a fost dur criticată pentru o imagine în care alăptează, lăsând să se vadă bustul dezgolit.

 

 

Fosta asistentă TV a considerat că asemenea reacții merită o explicație mult mai largă din partea ei și a scris tot ce crede despre acest subiect tabu: 

„Alaptarea este un proces natural care trebuie normalizat! Mult prea multe femei considera ca este un gest rusinos si sunt jenate sa faca asta in public. Sa facem un exercitiu de imaginatie…. Bebelusul plange de foame. Mama este in public. Ii este rusine sa alapteze. Cauta un loc ferit. Nu gaseste. Bebelusul plange si mai tare. Pana cand mama gaseste un loc in care sa nu o vada nimeni poate trece o vreme, timp in care bebelusul trece printr-o perioada de disconfort. De ce este nevoie sa se intample toate astea? Alaptarea este ceva normal, este in regula sa iti hranesti bebelusul in public! De curand s-a dat chiar si o lege care permite acest lucru! Aleg sa postez pentru ca vreau sa incurajez mamicile si viitoarele mamici sa alapteze daca pot!

 

Citește și: Emily Burghelea, prima vacanță cu fetița ei, în afara țării. Imaginile de la plajă au adunat zeci de mii de like-uri

Sursă foto: Instagram/ Emily Burghelea

Vezi și: Miki Ex K-Pital s-a căsătorit după 18 ani de relație

related posts

Modifică setările cookies