Emily Burghelea și-a dus fiul acasă! Cum a reacționat Amedea când și-a văzut fratele mai mic


Emily Burghelea a născut un băiețel perfect sănătos, iar după două zile petrecute în spital, vedeta și fiul său au plecat acasă! Iată cum a reacționat Amedea, fiica sa, în momentul în care și-a cunoscut fratele mai mic!


Surpriză mare pentru Emily Burghelea după ce a ajuns acasă cu bebelușul! Amedea, fiica sa, nu a avut voie în spital pentru a-și întâlni frățiorul, iar reacția sa atunci când l-a văzut acasă a fost de-a dreptul adorabilă. Nici vedeta și nici partenerul său, Andrei, nu s-au așteptat o secundă la reacția micuței, care i-a topit chiar și pe urmăritorii din mediul online.

Emily Burghelea este foarte activă pe rețelele de socializare, iar după ce a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor, a ținut să publice pe Instagram și câteva imagini cu momentele unice pe care le-a trăit. Printre acestea se numără și reacția fetiței sale, Amedea, atunci când și-a cunoscut frățiorul pentru prima dată.

Fiica vedetei, reacție adorabilă la prima întâlnire cu fratele său

Fetița și-a dat seama din prima clipă că bebelușul din cărucior este fratele său, așa că s-a dus repede să îl ia în brațe și să îl sărute, momente care i-a înduioșat atât pe cei prezenți, cât și pe fanii din mediul online.

„Doamne, cât am așteptat momentul acesta! Vă zic sincer, deși mi-am făcut o mie de scenarii, deși mi-am imaginat clipa întâlnirii în fel și chip, reacția Amedeei m-a surprins chiar și pe mine! Câtă iubire poate încăpea într-o inimioară atât de mică? Fără nici un fel de explicație, Ame a știut că bebe este frățiorul ei, s-a bucurat enorm, l-a pupat, l-a mângâiat și se vedea în ochii ei cât de fericită este! 

A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea… Legătura dintre frați nu se compară cu nimic pe lumea, iar acum am putut să văd asta cu ochii mei! Avalanșă de iubire, de sentimente și de emoții! Ceva mai frumos nu există! Familia noastră s-a reunit iar acum este completă! Să înceapă aventura!”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

  • Emily Burghelea și-a dus fiul acasă! Cum a reacționat Amedea când și-a văzut fratele mai mic

related posts

Modifică setările cookies