Emily Ratajkowski, decolteu amețitor pe străzile din New York. Cu ce ținută șic a atras modelul atenția trecătorilor


Emily Ratajkowski este una dintre cele mai sexy femei din lume, iar aparițiile sale întorc întotdeauna privirile trecătorilor. Acesta a fost cazul și celei mai recente ieșiri ale vedetei de peste hotare, în timpul uneia dintre plimbările sale prin New York.


Deși s-a despărțit de curând de fostul soț, din cauza infidelității lui, Emily Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, pare să facă față cu brio situației. Vedeta a fost surprinsa pe străzile din New York cu zâmbetul pe buze, în timp ce îndrepta spre un local pentru a lua prânzul.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, mini și o pereche de cizme de cowboy, până la genunchi, Emily a făcut furori printre trecători, detaliul rochiei din zona pieptului atrăgând toată atenția. Ținuta îndrăzneață a fost accesorizată cu o geantă de umăr neagră, o sacoșă albastra și o pereche de ochelari de soare.

A trecut puțin peste o lună de când vedeta din "I Feel Pretty" a decis să se despartă de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, după aproximativ patru ani de căsnicie.

Decizia a venit la aproximativ 16 luni după ce fostul cuplu l-a adus pe lume pe fiul lor Sylvester. 

Sursă foto: Profimedia, Getty Images

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies