Emily Ratajkowski, fotografii de arhivă! Cum arăta actrița la 13 ani


Emily Ratajkowski a devenit celebră în urmă cu 7 ani, odată cu lansarea peliculei „Gone Girl”. Modelul în vârstă de 30 de ani juca atunci rolul amantei lui Ben Affleck, iar despre scenele lor intime s-a vorbit mult timp. 


Scena topless din film i-a adus actriței și titulatura de “femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume”.

La 30 de ani, actrița este împlinită pe toate planurile. Recent, Emily le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram și a postat câteva fotografii din adolescență. În imagini, actrița avea doar 13 ani și se poza lângă bradul de Crăciun. 

Imaginile au adunat aproape un milion de like-uri și zeci de comentarii. “Nu e corect, eu arătam ca un cartof la 13 ani!”, “Mereu ai fost frumoasă!”, “Ce dulce erai!”, “Drăguță”, sunt câteva din mesajele postate de internauți. 

Emily este urmărită de peste 28,5 milioane de fani pe contul de Instagram. Vedeta postează des fotografii în ipostaze provocatoare, spre încântarea urmăritorilor ei. Actrița a devenit și mama anul acesta și a revenit în timp record la silueta care a consacrat-o. Emily și soțul ei, actorul Sebastian Bear-McClard, au un băiețel, pe nume Sylvester Apollo.

Emily Ratajkowski s-a întors și pe podiumul de modă și este nelipsită de la prezentările marilor case de modă. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
Vezi și VIDEO: 
 

related posts

Modifică setările cookies